Oppo A2 5G’nin özellikleri netleşti

Oppo’nun A2 5G modeli yakında Çin’de satışa sunulacak. Şirketin yakın zamanda tanıttığı A2m modelinin ardından, A2 5G hakkında daha detaylı bilgilere sahibiz. Tasarım, fiyatlandırma ve teknik özellikler hakkında bilgileri ele alalım.

Çinli teknoloji devi Oppo’nun A2 5G modeli, China Telecom platformunda gözlemlendi. Online veritabanında yer alan bilgilere göre bu model, PJB110 model numarasını taşıyor. Bu listeleme sayesinde telefonun resmi görsellerini görebiliyoruz. Cihazın ön yüzünde, selfie kamerası için ortada konumlandırılmış delikli bir tasarım olduğunu görebiliriz. Sağ tarafta güç tuşu ve ses tuşları yer alıyor. China Telecom’a göre bu cihaz Full HD+ ekran çözünürlüğünde bir ekranla gelecek.

Oppo A2 5G’nin özellikleri netleşti

A2 5G modeli, sadece 7.9 mm kalınlığında ve 193 gram ağırlığında ince bir tasarıma sahip. Cihazın içerisinde, MediaTek tarafından üretilen Dimensity 6020 yonga seti (Dimensity 700 olarak da bilinir) bulunuyor. Bu yonga seti, 12 GB RAM ve 256 GB veya 512 GB dahili depolama ile destekleniyor. Arka kısımda 50 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel ikincil kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 8 megapiksel bir selfie kamerası var. Diğer dikkat çeken özellikler arasında büyük bir 5.000mAh batarya ve 3.5mm kulaklık girişi bulunuyor.

Oppo A2 5G’nin temel modelinin fiyatı 1,999 Yuan (yaklaşık 273 Amerikan Doları) olarak belirlenmiş. 512 GB dahili depolama seçeneği için fiyat 2,199 Yuan (yaklaşık 300 Amerikan Doları) olarak belirtiliyor. Bu orta segment akıllı telefon, Buz Kristali Moru, Dalga Yeşili ve Derin Deniz Siyahı olmak üzere birkaç renk seçeneğiyle sunulacak. Ancak resmi lansman tarihi hala belirsiz; fakat duyumlar, tanıtımın yakın zamanda yapılacağı yönünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x